Føj til foretrukne

Terrasse/Altan,gelænder i Rustfrit stål,MONTERING,OPSÆTNING,TILBUD,PRIS.

Retur:

Rustfrit stål er en gruppe af stål, der alle udmærker sig ved en høj bestandighed mod korrosion. Kosionsbestandighed skyldes dannelsen af en tynd, usynlig ”passivhinde” på stålets overflade, og så længe denne hinde er intakt, er stålet at betragte som ”rustfrit”. Desværre er rustfriheden ingen selvfølge, men afhænger af en kombination af stålets sammen-sætning og det miljø, stålet udsættes for. Indendørs er der sjældent problemer, hverken for almindeligt 18/8-stål eller det bedre ”syrefaste” stål (316), men situationen kan være ganske meget anderledes udendørs. Det bedst kendte eksempel på rust i rustfrit stål er Operahuset i København, hvor selv ”syrefast” stål har vist sig at blive angrebet af overfladisk rust. Et af de udendørs medier, der kan nedbryde rustfrit stål, er havvand, og i praksis er korrosionsskader på rustfrit stål i havmiljø særdeles almindelige (som fx Operahuset!).
Rustfrit stål er korrosionsfast fra naturens hånd og behøver derfor ikke yderligere overfladebeskyttelse for at beholde sin glans og anvendelighed i lang tid.
Men det kan dog være nødvendigt med rutinemæssig vedligeholdelse, der omfatter rengøring og vask, så den oprindelige rustfrit stål overflade bibeholder sine æstetiske og korrosionsfaste kvaliteter.
På det område er rustfrit stål og Crosinox Gelænder ikke anderledes end andre konstruktionsmaterialer som fx glas, plast eller malet stål, der heller ikke er vedligeholdelsesfrit i hele bygningens livstid.Mere...

Crosinox Gelænder Rækværk Katalog